فایل ورد طراحي سيستم خبره فازي براي انتخاب سيستم برنامه ريزي منابع سازمان درصنعت مواد غذايي کشور دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد طراحي سيستم خبره فازي براي انتخاب سيستم برنامه ريزي منابع سازمان درصنعت مواد غذايي کشور کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد طراحي سيستم خبره فازي براي انتخاب سيستم برنامه ريزي منابع سازمان درصنعت مواد غذايي کشور،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد طراحي سيستم خبره فازي براي انتخاب سيستم برنامه ريزي منابع سازمان درصنعت مواد غذايي کشور :
سال انتشار : 1395
نام کنفرانس یا همایش : اولين کنفرانس نوآوري در علوم کامپيوتر و مهندسي برق
تعداد صفحات :8
چکیده مقاله:
هدف این مقاله، طراحی یک سیستم خبره فازی برای انتخاب سیستم برنامهریزی منابع سازمان در صنعت مواد غذایی کشور بر مبنای معیارهای انتخاب معتبر و بین المللی است تا ریسک ناشی از انتخاب نادرست تا حدامکان کاهش داده شود. منطق فازی این امکان را میدهد که چنانچه یک گزینه در معیاری فاقد انطباق لازم با شرایط سازمان باشد، وضعیت معیار متناظر دیگری بررسی شده تا امکان انتخاب گزینه مناسب به آسانی کاهش نیابد و ارزیابی در سطح کلیه شاخصها و به صورت فازی انجام شود. که کارخانه جات مواد غذایی بتوانند ریسک ناشی از خطرات انتخاب نادرست را کاهش دهند و بتوانند به بهره وری بالا و همچنین سود آوری در صنعت دست پیدا کنند و با تولید کنندگان خارجی به رقابت بپردازند .
- فایل ورد مديريت و بهينه سازي ترافيک شبکه با استفاده از SDN | WORD
- فایل ورد آسيب شناسي اجتماعي پديده طلاق | WORD
- فایل ورد آسيب شناسي دعاوي کارگران در شرکت هاي صنعتي | WORD
- فایل ورد آسيب شناسي دين گريز بودن و کاهش علاقه دانش آموزان به قرآن و معارف اسلامي و فعاليت هاي قرآني پرورشي | WORD
- فایل ورد آموزش از راه دور با تاکيد بر نظريه حضور اجتماعي | WORD
- فایل ورد آموزش بزرگسالان و توسعه پايدار | WORD
- فایل ورد آموزش حقوق شهروندي در دانش آموزان | WORD